انواع کلمات کلیدی

Types of keywords in SEO

🎬 ویدیو انواع کلمه کلیدی سئو

در ویدیو زیر شما با دلیل شناخت انواع کلمات کلیدی در سئو آشنا میشود:

همانطور که در ویدیو بالا مشاهده کردید ما در وبسایت برنژ برای شما دسته بندی جامعی از انواع کلمات کلیدی آماده کرده ایم که میتوانید در ادامه این صفحه به طور کامل آنها را مشاهده کنید و همچنین اگر نیاز کسب به اطلاعات تکمیلی تر در مورد کلمات کلیدی دارید میتوانید از دو لینک زیر بازدید کنید:

دسترسی سریع به انواع کلمات کلیدی

چرا شناخت انواع کلمات کلیدی مهم است؟

اگر بگوییم که کلمه کلیدی دریجه ورود به دنیای سئو است به جرات میتوان گفت که شناخت انواع کلمات کلیدی هم دریجه ورود به دنیای کلمات کلیدی است.

فرض کنید کاربری کلمه «شیر» را در گوگل جستجو میکند، منظور اون کدام شیر است: «شیرجنگل ، شیر آب و یا شیر لبنیاتی که خوردنی است؟» پاسخ به این سوال به دو شیوه امکان پذیر است، یا باید از خود کاربر بپرسیم (که عملا غیر ممکن است چون دسترسی مستقیم به او را نداریم) و یا هم دست به تحلیل و تحقیق در مورد کلمه کلیدی جستجو شده بزنیم که بدون شک راه دوم منطقی تر به نظر میرسد…

با شناخت انواع کلمات کلیدی ما با دنیایی آشنا میشویم که میتوانیم از طریق آن پی به پشت پرده جستجوهای کاربران ببریم.

کلمه کلیدی ها در سئو به چند دسته تقسیم میشوند؟

به طور کلی می‌توان گفت کلمه کلیدی سئو به دو دسته کلی User Intent و Search Volume تقسیم‌بندی می‌شوند که هر یک، زیر مجموعه‌های خاص خود را دارند. ولی با پیشرفت دنیای موتورهای جستجو و تخصصی تر شدن جستجوهای کاربران و با افزایش و گسترش کسب و کارهای آنلاین، دیگر محدود کردن تقسیم بندی کلمات کلیدی به دو دسته بندی کلی، پاسخگویی نیازهای متخصصین تحقیق کلمات کلیدی نبوده و از این رو معیار تقسیم‌بندی کلمات کلیدی در سئو با دلیلها و مفاهیمی از جمله هوش مصنوعی، موقعیت جغرافیایی، موقیعت زمانی و… آمیخته شده است.

آرشیو کامل انواع کلمه های کلیدی

در ادامه آرشیو کاملی از انواع کلمات کلیدی را برای شما آماده کرده ایم که میتوانید با کلیک بر روی هر بخش و لینک های موجود در قسمت های مختلف به مطالب و آموزش های موجود دسترسی پیدا کنید.

Search Volume

انواع کلمات کلیدی بر اساس حجم جستجو

💡 معیار این نوع تقسیم بندی تعداد جستجوی کلمه های کلیدی توسط کاربران موتورهای جستجو در محدوده زمانی معین است.

🔑 در این تقسیم بندی کلمات کلیدی به سه دسته تقسیم میشوند:

کلمات کلیدی دم کوتاه “Short tail keywords” که گاهی به عنوان “Head keywords” به معنی کلمه های کلیدی سر، “Broad keywords” به معنی کلمه های کلیدی گستره و یا “Generic keywords” به معنی کلمات‎کلیدی عمومی شناخته میشود، به کلمات کلیدی گفته میشود که شامل کلمات و عبارات اصلی و کوتاهی هستند که به طور گسترده در اینترنت توسط کاربران جستجو می‌شوند .

📌 این نوع از کلمه های کلیدی معمولاً نشانگر یک دسته بندی مشخص یا یک مفهوم کلی هستند. به عنوان مثال کلماتی مانند: «لباس، ماشین، موبایل، خانه، طراحی سایت و کفش» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Head اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی دم متوسط “Mid-Tail Keywords” که گاهی به عنوان کلمه های کلیدی میانی و یا عبارتی نیز شناخته میشود، به کلمات‎کلیدی گفته میشود که شامل دو یا سه کلمه هستند و در اغلب موارد به طور گسترده در اینترنت توسط کاربران جستجو می‌شوند .

📌 این نوع از کلمه های کلیدی معمولاً کمی کامل‎تر و توصیفی‎تر از کلمات کلیدی دم‎کوتاه هستند.
به عنوان مثال کلمات‎کلیدی مانند: «موبایل سامسونگ، ماشین دست دوم، آموزش آنلاین، خرید سیم کارت، خرید کفش» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Middle Tail اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی دم طولانی “Long Tail Keywords” که گاهی به عنوان کلمه های کلیدی بلند یا دم دراز نیز شناخته میشود، به کلمات‎کلیدی گفته میشود که شامل سه یا بیش از سه کلمه باشند .

📌 این نوع از کلمه های کلیدی معمولاً بسیار کامل‎تر و توصیفی‎تر از کلمات کلیدی دم‎متوسط هستند.
به عنوان مثال عباراتی مانند: «خرید کفش زنانه چرم، نقد و بررسی فیلم تایتانیک، آموزش آنلاین سئو کلمات کلیدی، خرید آنلاین سیم کارت رایتل، خرید موبایل سامسونگ مدل A8» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Long Tail اینجا کلیک کنید.

انواع کلمات کلیدی در سئو

💡 معیار این نوع تقسیم بندی تعداد جستجوی کلمه های کلیدی توسط کاربران موتورهای جستجو در محدوده زمانی معین است.

تقسیم بندی کلمات کلیدی براساس قصد و نیّت کاربر از جستجو | User Intent

💡 معیار این نوع تقسیم بندی هدف اصلی کاربران و نیت آنها از جستجو می باشد .

User Intent

انواع کلمات کلیدی براساس قصد و نیّت کاربر از جستجو

یکی دیگر از تقسیم بندی‎های انواع کلمه کلیدی در سئو دسته بندی و تفکیک آنها براساس قصد و نیّت کاربر از جستجو یا “User Intent” است .

💡 معیار این نوع تقسیم بندی هدف اصلی کاربران و نیت آنها از جستجو می باشد.

🔑 در این تقسیم بندی کلمه کلیدی ها به سه دسته تقسیم میشوند:

در صورتی که هدف کاربر از جستجو ، افزایش دانش و یا یافتن اطلاعات باشد به آن کلمه یا عبارت جستجو شده ، کلمات کلیدی اطلاعاتی یا “Informational Keyword” میگویند .

به عنوان مثال:
کوئری های جستجو مانند: «آب و هوای فردای شیراز ، نحوه پرورش کاکتوس در منزل یا آموزش قرمه سبزی» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

📌 مهمترین موضوع در این شیوه از جستجو این است که جنبه های مالی به صورت مستقیم توسط کاربر و منتشر کننده محتوا ، هدف قرار نمی‌گیرد و دلیل اصلی کاربران از جستجوی این عبارات ، تنها افزایش دانش و اطلاعات خود در مورد یک موضوع خاص است .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Informational اینجا کلیک کنید.

در صورتی که هدف کاربر از جستجو ، انجام یک معامله آنلاین در قالب خرید یک محصول فیزیکی یا سرویس اینترنتی باشد ، به آن کلمه یا عبارت جستجو شده ، کلمات کلیدی معاملاتی یا “Transactional Keywords” میگویند .

به عنوان مثال:
کوئری های جستجو مانند: «دانلود کتاب ، خرید گوشی سامسونگ مدل A8 ، هتل ارزان در آنتالیا یا سرویس اینترنت پرسرعت» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

📌 مهمترین موضوع در این شیوه از جستجو این است که جنبه های مالی به صورت مستقیم توسط منتشر کننده محتوا هدف قرار می‌گیرد و دلیل اصلی کاربران از جستجوی این عبارات خرید محصول فیزیکی یا آنلاین است .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Transactional اینجا کلیک کنید.

در صورتی که هدف کاربر از جستجو ، پیدا کردن مکان یک کسب و کار و یا آدرس اینترنتی یک وب سایت باشد ، به آن کلمه یا عبارت جستجو شده ، کلمات کلیدی هدایتی یا “Keywords Navigational” میگویند .

📌 به عنوان مثال:
کوئری های جستجو مانند: «فیسبوک ، سایت آمازون ، وبسایت نماوا ، آکادمی برنژ و…» از این قبیل کلمات کلیدی هستند .

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی Navigational اینجا کلیک کنید.

Content marketing

انواع کلمه کلیدی براساس بازاریابی

سومین تقسیم بندی‎های کلمات کلیدی در سئو دسته بندی و تفکیک آنها براساس بازاریابی محتوایی یا “marketing” است.

🎧 فایل صوتی شناخت انواع کلمات کلیدی براساس بازاریابی

💡 معیار این نوع تقسیم بندی نگاه مارکتینگی و شناسایی هدف نهایی کاربران از جستجو است.

🔑 در این تقسیم بندی کلمات کلیدی به چهار دسته تقسیم میشوند:

کلمه کلیدی معرف بازار که به آن‌ها “Market defining Keywords” نیز گفته می‌شود، اصطلاحات و عباراتی هستند که مخاطبان هدف شما هنگام صحبت در مورد تجارت یا صنعت شما استفاده می‌کنند.

به عنوان مثال:
فکر کنید که وب‌سایت فروش تجهیزات کوهنوردی دارید. اگر قرار باشد از کلمه کلیدی‌های معرف بازار در محتوای خود استفاده کنید، احتمالاً فهرستی مشابه موارد زیر را انتخاب می‌کنید:
« کوه نوردی، تجهیزات کوه نوردی، لوازم کوه نوردی، کفش کوه نوردی و …»

📌 این نوع کلمه کلیدی‌ها در سئو دقیقا همان واژه‌هایی هستند که هنگام طراحی کمپین‌های سئو به ذهن شما هم می‌رسد. کلمه کلیدی Market Defining عمدتاً عمومی و کلی هستند و رتبه گرفتن برای آن‌ها در نتایج جستجو بسیار سخت و دشوار است، اما نباید به هیچ عنوان از اهمیت آن‌ها غافل شویم زیرا دقیقاً همان کلماتی هستند که کسب و کار شما را به مخاطبان معرفی می‌کنند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی تعریف بازار اینجا کلیک کنید.

کلمه کلیدی معرف مشتری که به آن‌ها “Customer Defining Keywords” نیز گفته می‌شود، اصطلاحات و عباراتی هستند که مخاطبان یا مشتریان هدف شما به‌وسیله آن‌ها خودشان را معرفی می‌کنند و یا تعریفی از زیر مجموعه خاصی از توصیف مشتریان یا مخاطبان را شامل می‌شوند.

به عنوان مثال:
تصور کنید که وب‌سایتی با موضوع فروش کتب و جزوات درسی دارید، احتمالاً بخشی از مخاطبان شما با کلماتی مانند: «دانش‌آموز سال چهارم، دانشجوی ترم اول فیزیک، داوطلب کنکور ، پشت‌کنکوری ، دانشجوی ارشد و…» به جستجو می‌پردازند.

📌 این نوع کلمات کلیدی بسیار مهم هستند؛ زیرا به شما کمک می کند عباراتی را که با مخاطبان شما ارتباط دارند را کشف کنید. البته ممکن است برخی از یافته‌ها ارتباط مستقیمی با مشتری شما داشته باشند و برخی دیگر هم فقط یک زیر مجموعه کوچکی را توصیف کند. در هر صورت ، با استفاده از این اصطلاحات ، می توانید بینش خوبی در مورد چگونگی صحبت با مخاطب و نحوه قالب بندی محتوای خود به گونه ای پیدا کنید که آنها را ترغیب به تعامل کند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی تعریف مشتری اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی معرف کالا که به آن‌ها “Product Defining keywords” نیز گفته می‌شود، اصطلاحات و عباراتی هستند که مخاطبان هدف شما هنگام صحبت در مورد محصول یا خدمات شما استفاده می‌کنند.
کلمات کلیدی Product-Defining آنچه شما می فروشید را توصیف می کند.

به عنوان مثال:
عباراتی مانند: «خرید کفش زنانه چرم، نقد و بررسی فیلم تایتانیک، آموزش آنلاین سئو کلمات کلیدی، خرید آنلاین سیم کارت رایتل، خرید موبایل سامسونگ مدل A8» از این قبیل کلمات کلیدی هستند.

📌 این کلمات کلیدی عمدتاً دقیق ترین و نزدیک ترین شکل ممکن به کلماتی هستند که مخاطبین شما ممکن است در مورد کالایی که میفروشید جستجو کند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی معرف محصول اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی اندیشه رهبران صنعت که به آن‌ها “Industry Thought Leaders” نیز گفته می‌شود، اصطلاحات و عباراتی هستند که توسط بزرگان صنعتی خاص استفاده میشوند و یا بیانگر اسامی و توصیفاتی از ویژگی های شاخص بزرگان آن حوزه را نیز شامل میشود.

این کلمات کلیدی خود به سه دسته تقسیم میشوند:

  1. کلمه کلیدی Leader talk Defining
  2. کلمه کلیدی Leader product Defining
  3. کلمه کلیدی Leader name Defining

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی تعریف رهبران اینجا کلیک کنید.

انواع کلمه کلیدی براساس بازاریابی محتوایی

💡 معیار این نوع تقسیم بندی نگاه مارکتینگی و شناسایی هدف نهایی کاربران از جستجو است.

انواع کلمه کلیدی براساس برندینگ و نام تجاری

💡 معیار این نوع تقسیم بندی استفاده شدن یا استفاده نشدن نام برند در جستجوهای کاربران است.

Branded Keywords

انواع کلمه کلیدی براساس برندینگ و نام تجاری

یکی دیگر از انواع تقسیم بندی‎های کلمات کلیدی در سئو ، تفکیک آنها بر اساس برندینگ و نام تجاری است.

💡 معیار این نوع تقسیم بندی استفاده شدن یا استفاده نشدن نام برند در جستجوهای کاربران است.

🔑 در این تقسیم بندی کلمات کلیدی به سه دسته تقسیم میشوند:

هر عبارت جستجو شده که شامل نام تجاری کسب و کار و یا مشتقاتی از آن باشد را ، کلمه کلیدی برند یا “Branded Keyword” می نامند.

به عنوان مثال:
کلمه «برنژ» که نام کسب و کار ماست ؛ کلمه کلیدی برند ما ، به حساب می آید.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی برند اینجا کلیک کنید.

اگر نام برند ، همراه با کلمات دیگری جستجو شود ، آن را کلمات کلیدی برند پلاس می گویند .

به عنوان مثال:

  • نام تجاری + نام محصول (مثال: کفش آدیداس)
  • نام تجاری + ویژگی محصول (مثال: کفش اسپورت آدیداس)
  • نام تجاری + بررسی (مثال: بررسی گوشی سامسونگ مدل A8)
  • نام تجاری + در خواست خرید (مثال: خرید آنلاین ساعت اپل)
  • نام تجاری + کلمه کلیدی بلند (مثال: کفش اسپورت زنانه نایک مدل ۲۰۱۹ با سایز ۴۰)

📌 ترکیب های بسیاری از کلمات کلیدی برند وجود دارند که باید کلیدی ترین آنها با استفاده از ابزارهای تحقیقات کلمات کلیدی شناسایی و برای کسب و کار سئو شوند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی برند پلاس اینجا کلیک کنید.

هر عبارت جستجو شده که در آن نام تجاری کسب و کار شما یا مشتقاتی از آن وجود نداشته باشد را ، کلمه کلیدی غیر برند یا “Non Branded Keyword” می نامند.

به عنوان مثال:
اگر نام کسب و کار شما «دیجیکالا» باشد ؛ عباراتی مانند «سایت فروش کالای دیجیتال ، خرید آنلاین گوشی و …» به عنوان کلمه های کلیدی غیر برند شما به حساب می آیند .

📌 کلمه های کلیدی غیر برند دقیقا مخالف کلمات کلیدی برند هستند ؛ یعنی حاوی نام برند شما در عبارت جستجو شده نیستند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی غیر برند اینجا کلیک کنید.

Time position

انواع کلمات کلیدی براساس موقعیت زمانی

یکی دیگر از انواع تقسیم بندی‎های کلمات کلیدی در سئو ، تفکیک آنها بر اساس زمان است.

🔑 در این تقسیم بندی کلمات کلیدی به دو دسته تقسیم میشوند:

کلمه کلیدی فصلی “Seasonal Keywords” از جمله کلمات کلیدی هستند که در زمان (بازه ای خاص) یا در فصلی خاص از سال میزان جستجوی بالاتری دارند.

به عنوان مثال:
کلمه کلیدی «کادوی ولنتاین» هر سال نزدیک ۱۴ فوریه به صورت منظم به خاطر روز ولنتاین با افزایش میزان جستجو رو به رو میشود.

📌 کلمه های کلیدی فصلی در مواقعی مشخص به شدت سرچ میشوند و بعد از تمام شدن بازه جستجو سرچ آنها به شدت کاهش پیدا میکند و گاهی حتی میزان جستجوی آنها به صفر هم میرسد.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی فصلی اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی همیشه سبز “Long-term evergreen keywords” به کلمات کلیدی گفته می شود که حجم جستجوی آنها با گذشت زمان کاهش نیافته و به اصطلاح درگیر زردی پاییز و سردی زمستان نشده و همیشه طراوت و سبزی خود را حفظ می کنند.

📌 کلمات کلیدی همیشه سبز عبارت هایی هستند که همیشه توسط کاربران جستجو می شوند. میزان جستجوی آنها ممکن است در طول سال دارای نوسان باشد ولی شدت این نوسان به گونه ای نیست که در روند کلی آنها تغییرات شدیدی ایجاد کند.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی همیشه سبز اینجا کلیک کنید.

انواع کلمات کلیدی براساس موقعیت زمانی_
انواع کلمه کلیدی براساس موقعیت مکانی

Location

انواع کلمه کلیدی براساس موقعیت مکانی

یکی از مهمترین از انواع تقسیم بندی‎های کلمات کلیدی در سئو ، تقسیم بندی آنها بر اساس موقعیت مکانی است.

🔑 در این تقسیم بندی کلمات کلیدی به یک دسته تقسیم میشوند:

کلمه کلیدی مرجع “Inferred Keywords” که به آن‎ها در سئو “Geo keywords” و در بازاریابی محتوایی “Geo Targeting” نیز گفته میشود؛ حاوی نام مکان و یا موقعیت جغرافیایی در عبارت کلیدی هستند.

به عنوان مثال:
زمانی که درباره گردشگری در جزیره قشم به تولید محتوا می‌پردازید:
عباراتی مانند: «موج سواری در قشم ، سواحل قشم ، غواصی کردن در قشم، قایق سواری در ساحل قشم و …» هم ترافیک علاقمندان به گردشگری را روانه سایت شما می‌کند و هم برخی از مسافران را به هتل‌ها و مراکز تفریحی و تجاری طرف قرارداد شما سوق میدهد.

📌 این نوع کلمات کلیدی برای کسب و کارهای محلی بسیار مهم بوده و در سئو محلی یکی از فاکتورهای مهم در تحقیق کلمات کلیدی به حساب می آید.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی مکان محور اینجا کلیک کنید.

Semantics

انواع کلمات کلیدی براساس معناشناسی

آخرین دسته بندی‎های کلمات کلیدی در سئو تفکیک آنها بر اساس “Semantics” است

🔑 در این تقسیم بندی کلمه کلیدی ها به چهار دسته تقسیم میشوند:

LSI مخفف عبارت “Latent Semantic Indexing” به معنای «نمایه سازی معنایی پنهان» است که موتورهای جستجو با استفاده از آن می توانند روابط معنایی پنهان بین کلمات کلیدی را پیدا کرده و از این طریق مفهوم و دسته بندی اصلی یک محتوا و معنی عامیانه یک واژه را داخل نوشته تشخیص دهند.

به عنوان مثال:
فکر کنید فردی در گوگل عبارت کوتاه «خرید شیر» را سرچ می‌کند یا یک سئوکار این عبارت را به عنوان کلمه کلیدی سئوی خود انتخاب میکند.
حال گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری چگونه باید بفهمد که منظور آن فرد جستجو کننده کدام شیر بوده است؟ تا محتوای درستی را به او نشان دهد؟ و یا منظور فرد سئوکار برای کلمه‌کلیدی انتخابی خود کدام شیر است تا بازدید کننده درستی را به سمت وبسایت هدایت کند و هر دو طرف را راضی نگه دارد؟!

📌 وقتی شرایطی مانند مثال بالا ره دهد، LSI به داد موتورهای جستجو می‌رسد و آنها را از سردرگمی نجات می‌دهد.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی LSI اینجا کلیک کنید.

کلمه کلیدی هم معنی که به آنها مترادف عبارت کلیدی “Synonyms Keywords” نیز گفته می‌شود، به مجموعه کلمه کلیدی‌هایی می‌گویند که دقیقا معنی و مفهوم مشترکی با کلید واژه انتخابی ما دارد.

به عنوان مثال:
کوئری های جستجو مانند: شروع کردن و آغاز کردن.
این دو عبارت کلیدی شاید از نظر تخصصی معنای متفاوتی داشته باشند ولی از نظر مخاطب عام به یک معنی هستند.

📌 به مجموعه همه واژه‌ای که مخاطب می‌تواند جستجو کند که ممکن است به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم با عبارت کلیدی ما، معانی یکسانی داشته باشد، کلمه کلیدی هم معنی یا مترادف عبارت کلیدی گفته می‌شود.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی هم معنی اینجا کلیک کنید.

کلمه کلیدی مرتبط که به آنها کلید واژه‌های هم ردیف و یا هم گروه “Related Vertical Keywords” نیز گفته می‌شود، به مجموعه کلمه کلیدی‌هایی می‌گویند که با کسب و کار شما ارتباط مستقیم یا شبکه‌ای دارند؛ این کلمات از نظر محتوایی دسته‌بندی مشخصی نداشته و می‌توانند به بخش‌های مختلف بازار و یا مشتری مربوط باشند.

به عنوان مثال:
برای مثال دو کاربر را در نظر بگیریم که برای «یادگیری روش پخت کیک» در گوگل مشغول به جستجو هستند. فرد شماره یک عبارت «طرز تهیه کیک» و فرد شماره دو عبارت «مواد لازم برای پخت کیک» را جستجو می‌کند. با اینکه این دو مخاطب هدف یکسانی دارند، اما دو جستجوی کاملا متفاوت از نظر نوشتاری را جستجو کرده‌اند. با این حساب حتی ممکن است برای یک هدف محتوایی، میلیون‌ها راه برای رسیدن وجود داشته باشد.

📌 استفاده صحیح از کلمات کلیدی مرتبط و هم‌گروه همانند چیدن تخم‌مرغ‌ها در سبدهای مختلف موجب می‌شود ترافیک خوبی از گروه‌های فکری و سطوح مختلف علمی دریافت کرده و مانند یک زنبور عسل در همه جا گرده‌افشانی کنید.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمه کلیدی های مرتبط اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی با املای غلط به کلمه های کلیدی گفته میشود که معمولا به دلیل اشتباهات تایپی ، بلد نبودن تلفظ صحیح ، ندانستن املای صحیح کلمه و یا تفاوت میان لهجه های مختلف توسط کاربران جستجو میشود.

📌 اشتباهات تایپی و غلط های املایی، خطاهای غیرقابل اجتنابی هستند که به طور مرتب اتفاق می افتد و دلیل به وجود آمدن آنها هم میتواند هرچیزی باشد . رتبه بندی برای کلمات کلیدی اشتباه قبلا می توانست ترافیک قابل توجهی را نسیب وبسایت ها کند، اما با پیشرفت الگوریتم های گوگل که به سرعت می تواند نگارش صحیح کلمات را پیشنهاد دهد دیگر بهینه سازی وب سایت بر اساس این کلمات کلیدی کار منطقی به حساب نمی آید. اما هنوز هم اگر فردی خلاقیت داشته باشد میتواند فرصتی برای استفاده از آنها پیدا کرد.

🔗 برای شناخت بیشتر کلمات کلیدی با املای اشتباه اینجا کلیک کنید.

انواع کلمه کلیدی براساس معناشناسی

نتیجه گیری

همانطور که در مطالب بالا بیان شد گفتیم که سئو تنها راهکاری برای سازگاری با موتورهای جستجو نیست، بلکه شیوه‌ای برای ایجاد بهترین تعامل با مشتریان و مخاطبان است. وقتی که در مورد سئو  صحبت میکنیم بهترین نصیحت این است که با صبر و حوصله ابتدا با شناخت انواع کلمات کلیدی یک دسته بندی جامع از کلماتی که کاربران جستجو کردند و یا ممکن است جستجو کنند، ایجاد کنید و سپس با بررسی شناختی و معنایی به دنبال دلیل و ریشه اصلی کلمات کلیدی انتخابی باشید تا از این طریق بتوانید بهترین کلمه کلیدی را برای وبسایت خود انتخاب کنید.

شاید نتوان با یک یا چند مقاله دنیای کلمات کلیدی را به طور کامل یاد گرفت، از این رو شما می‌توانید در دوره آنلاین آموزش کلمات کلیدی برنژ، شرکت کنید و بطور کامل و دقیق تحقیق کلمات کلیدی و استفاده از ابزارها و تکنیک‌هایش را یاد بگیرید.

امیدواریم که مطالعه این نوشته برای شما مفید بوده باشد.

با تشکر ❤ – فرید مسعودی از آکادمی آنلاین برنژ

لطفا نظرات خود را در مورد این محتوا با ما در میان بگذارید 🙏

۵ دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید