بعد از ذهن خوانی چه باید کرد؟

بعد از ذهن خوانی چه باید کرد

این مطلب یک روش اثبات شده ی نظریه ی ذهن خوانی و پیش نیاز هایش را آموزش داده و به شما می گوید بعد از ذهن خوانی چه می توانید  بکنید . و اینکه چرا فن بیان در روابط کاری و عاطفی بهترین راه مدیریت ذهن مخاطب است .


برگ برنده چیست؟

با توجه به آنچه پیشتر در باب ذهن و ذهن خوانی گفته شد ( اینجا کلیک کنید ) بدون شک انسان ها بر اساس احساساتی که دارند واکنش هایی نشان می‌دهند ( بیان می‌کنند ) و این اولین داده ها برای آگاهی یافتن از درونیات آن هاست .
رفتار بیرونی انسان ها هر چقدر هم کنترل شده باشد باز هم حاوی اطلاعاتی از درون افراد است .
این اطلاعات از منظر فن بیان در روابط کاری ، فن بیان بدن و برنامه ریزی ذهنی – کلامی ( ان ال پی ) قابل بررسی ست . که ما ترکیبی از این دیدگاه ها را در نگارش این پست استفاده کرده ایم .

در نتیجه اگر ما بتوانیم تحلیل درستی از بیان افراد داشته باشیم ، میتوانیم به احساسات درونی آن ها پی ببریم . و این یعنی برگ برنده


پیش نیاز های دریافت برگ برنده چیست؟

ما باید نحوه ی عملکرد مغز او برای پردازش رفتار هایش شناسایی کنیم .

احساساتی که مغز یک انسان عادی در وحله ی اول برای ادراک خود استفاده می‌کند ، حواس ۵ گانه ی اوست.

بینایی ، شنوایی ، لامسه ، چشایی و بویایی

تحقیقات نشان میدهد که افراد در میان این ۵ حس به شکل ناخود آگاه برای شناخت طرف مقابل خود بیشتر از ۳ حس بینایی شنوایی و لامسه استفاده می‌کنند.
در نتیجه اگر ما حس غالب ( پردازنده ی حسی مغز ) او را تشخیص دهیم در واقع درون او را دیده ایم و راحت تر میتوانیم او را تحت تاثیر خود قرار دهیم.


حال چگونه برگ برنده را بدست آوریم؟

 

نگران نباشید آن ها این موضوع را بدون اینکه خود بدانند بیان می کنند .

شناخت از این قبیل بیان ها را فن بیان در روابط کاری می گویند .

۱- بینایی محور ها

اول : افرادی که حس بینایی آن ها غالب است ، معمولن هنگام صحبت کردن دست های خود را بالا تر از محور سینه حرکت می دهند. زیرا دوست دارند آنچه انجام می دهند در معرض دید خود و مخاطب باشد . پس یک راه ساده ی تشخیص افراد بینایی محور این است که صبر کنید تا صحبت کنند اگر دستان آن ها بالا تر از محور سینه ی شان حرکت کرد آن ها بینایی محور هستند .

حرکت-دست-در-ذهن-خوانی

دوم : از آن ها در مورد آنچه دوست دارند بپرسید مثلن شغل آن ها ، البته راه بهتری هم هست زیرا متاسفانه این روز ها افراد معمولن مشغول به شغل هایی که دوست دارند نیستند .
می توانید از اوقات فراغتشان بپرسید که در آن نسبت به شغل حق انتخاب بیشتری دارند . هنگام پاسخ دادن علاوه بر اینکه میتوانید به حرکات دست او توجه کنید ، می توانید به جزیات وصف او دقت کنید بیشتری داشته باشید .
ساده است اگر مشخصات محل تفریح او یا به عبارت بهتر  وصف او از آن محل به عناصر دیداری مثل منظره ها ، رنگ ها ، چهره ها ، لباس ها ، برنامه ی تلویزیونی و … مربوط بود او بینایی محور است .

۲- شنوایی محور ها

همان دو راه بالا با تفاوتی کوچک قابل استفاده است .

اول : این دسته از افراد هنگام صحبت کردن دستان خود را پایین تر از محور سینه حرکت می‌ دهند ، زیرا تصور می‌ کنند اگر‌ دستانشان بالا بیاید تونل صدای آن ها دچار اختلال می شود یا دست کم نمی توانند منظورشان را درست برسانند.

شنوایی محور ها در بیان

دوم : سوال هایی مانند آنچه برای بینایی محور ها ذکر شد .

هنگام پاسخ ضمن توجه به ناحیه حرکت دست ها به عناصر یاد شده در آن توصیف دقت کنید .
اگر عناصر صوتی مانند ، موسیقی ، آواز ، صدای شخص ، صداهای طبیعت  و حتی سکوت و … بیشتر استفاده شد اون شنوایی محور است .

۳- لمس محور ها

لمس محور ها اما با تفاوت هایی نسبت به دو مورد بالا آنالیز و شناسایی می شوند .
برای این تشخیص باید دقیق تر باشید ؛ و عناصر لامسه ی او به ویژه دست هایش را مورد بررسی قرار دهید .

اول : افراد لامسه محور دستان بی قراری دارند و دوست دارند همه ی چیز هایی که در اختیار دارند را لمس کنند از لیوان آب گرفته تا به عنوان مثال گل روی میز .

لمس محور ها در خواندن ذهن از طریق بیان افراد

دوم : باز هم سوال در مورد اوقات فراغت یا …

اگر او در پاسخ به تمیزی هوای محیط ، به دمای هوا ، سختی یا راحتی لباس ها ، به رختخواب یا مبل راحتی خاص و امثال این ها اشاره کرد لامسه محور است .

دانستن و تمرین سه ترفند اصلی بالا نتنها می‌تواند تسلط شما را در ذهن خوانی یا مخاطب شناسیِ سریع و مقدماتی افزایش دهد بلکه آمادگی مناسبی برای حرفه ای شدن ایجاد میکند .


حال بعد از این تشخیص شیرین چه باید کرد ؟

ساده است کافیست از فن بیان در روابط کاری و عاطفی  استفاده کرده رضایت حس غالب او را با چیز هایی که در اختیار دارید تامین کنید .
برای توضیح این مطلب میتوان بی شمار مثال آورد که همگی قابل بررسی هستند اما چون مجبور انتخاب یک مثال هستیم اینجا نواختن پیانو را انتخاب میکنیم .
اگر شما فروشنده پیانو هستید برای فروش و اگر نوازنده ی پیانو هستید برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطب خود میتوانید اینگونه عمل کنید.

۱- رفتار با بینایی محور ها

به میزان نور محیط ، چینش اشیا ، لباسی که بر تن دارید و آرایش مو و صورت دقت کنید تا همه چیز در حد توانتان بی نقص باشد .
در نواختن نیز شما باید با رقص مناسب دست ها روی کلاویه های زیبای پیانو حرکت کنید .
میمیک صورت شما باید حاکی از احساس بالای شما باشد .
حرکات بدنی بجا و مرتبط با قطعه ی انتخابیتان میتواند معجزه آسا عمل کند .

۲- رفتار با شنوایی محور ها

پر واضح است که قطعه ی انتخابی شما از اهمیت بالایی برخوردار است .
همچنین نحوه ی معرفی آن قطعه ، که باید حتمن شامل کلمات زیبایی باشد ، اگر از صدای زیبایی برخوردارید یا فن بیان میدانید حتمن در هنگام معرفی از آن حد اکثر استفاده را بکنید .
قبل از نواختن از بی صدا بودن تلفن های خود مطمین شوید و بعد از نشستن پشت ساز ، حتمن چند ثانیه ای سکوت کنید.

۳- رفتار با لمس محور ها

دست دادن شما از طول کشیدنش گرفته تا میزان فشار و تعداد دفعات حرکت دادن دست میتواند اثر بگذارد . گردگیری بسیار مهم است ، چون نتنها حس بدی در لامسه ایجاد می‌کند بلکه میتواند با حرکت کوچکی هوا را آلوده کند و آلودگی هوا در وحله ی اول از طریق پوست و تنفس که با لامسه عمیقن درگیرند احساس می شود.
قبل از نواختن حتمن از کیفیت محل نشستن او مطمین شوید . این‌ میتواند که نزدیک به ساز باشد ، تا اگر دلش خواست بتواند آن را لمس کند . و اگر نوبت نواختن او یا اولین تجربه اش از فشردن کلاویه ها شد بهتر است تمیز باشد و اثر انگشتی روی آن نباشد .

پیانو صرفن یک مثال است برای اینکه بدانید چگونه بعد از تشخیص پردازنده ی مغزی میتوانید کسب و کار یا رفتار خود را برای طرف مقابل جذاب تر کنید.
این جذاب سازی در هر حرفه و با هر هدفی میتواند متفاوت باشد .


چهار نکته که رعایت نکردن آن ها میتواند  هر آنچه رشتید پنبه کند .
۱- عجول نباشید

بسیار مهم است که عجول نباشید .
مثلن هنگاهی او در حال توضیح دادن اوقات فراغت خود است و از منظره ها میگوید فورن در دل خود نگویید بینایی محور است صبر کنید و همه ی صحبت را گوش دهید ، به خوبی آنالیز کنید و سپس تصمیم بگیرید .

۲- امنیت

امنیت شوخی نیست .
اگر نتوانید حس امنیت کافی را برای مخاطب خود تامین کنید ؛ او به شکل ناخود آگاه رفتار های خود را کنترل می کند . و هرچه شما بگویید تایید خواهد کرد تا بتواند سریع تر آنجا را ترک کند .
خطر آنجاست که شما نمیتوانید بفهمید این همه تایید بخاطر مهارت فن بیان در روابط کاری و عاطفی ست یا برای زود تر پایان دادن به این دیدار انجام می شود .
امنیت باید صادقانه باشد
در غیر اینصورت مخاطب حتی اگر فریب بخورد ، با گذر زمان وفادار نخواهد بود . این یعنی شکافی عمیق بین شما و‌ پیروزی در روابط یا فروش های بعدیتان .

۳- آزادی

فراموش نکنید اگر ذهن خوانی درستی کردید ، نباید اصرار و یا اجباری برای تجربه ی او نسبت به زحماتی که کشیدید وجود داشته باشد

به عنوان مثال :

اگر او لامسه محور است نباید مجبور به لمس پیانو شود .
حتی اگر برای تمیز کردن پیانو زحمت زیادی کشیده باشید .

او باید آزاد باشد تا اگر دلش خواست تجربه کند . این آزادی باید به شکل غیر مستقیم به او فهمانده شود .
مثلن نباید بگویید تو آزادی تا اگر دلت خواست همه ی اشیا را لمس کنی .
بلکه به بهانه ای مثل نوشیدنی آوردن یا تماس تلفنی او راه تنها بگذارید و مطمینش کنید که به او توجه نمی کنید . تا آزادانه تجربه کند.

۴- توجه به حواس غیر غالب

داشتن یک حس غالب به معنای نداشتن ۴ حس دیگر نیست .
تامین رضایت همگی احساسات مخاطب باعث ایجاد تجربه ای کم نظیر برای او خواهد شد و هرگز فراموش نخواهد کرد .

برای مثال :

وقتی یک شنوایی محور در حال گوش دادن به نواختن شماست ، بوی خوب ، رقیق و مناسبی فضا را فرا گرفته باشد ؛ یا نوشیدنی مناسبی در اختیار داشته باشد ؛ یا محل نشستنش راحت و هوای اطرافش با دمای مناسب و تمیز باشد .


جمع بندی
  • از سریع ترین دسترسی ها به ضمیر نا خود آگاه مخاطب شناخت رفتار های بیانی اوست زیرا نا خود آگاه و‌ ناشی از تجربه اش نسبت به ماست.
  • آنالیز درست مخاطب ( ذهن خوانی درست ) برای اثر لازم است اما کافی نیست و باید به انتخاب رفتار مناسب شما در مقابل او منجر شود . در غیر این صورت ذهن خوانی بی فایده خواهد بود .
  • اگر همه ی آنچه که گفته شد را رعایت کنید شما در حال مدیریت تجربه ی مخاطب شغلی و عاطفی خود به وسیله ی فن بیان هستید .
  1. فکر میکنید کسب کار شما توانایی ارضای سه حس غالب مشتریان شما را دارد ؟
  2. در روابط شخصی خود چقدر به حس غالب ( ذهن خوانی ) توجه کرده اید ؟

برای درک بهتر با ما در میان بگذارید 

دیدگاهتان را بنویسید