الگوریتم شناسایی اشتباه تایپی و غلط املایی گوگل و کاربرد آن
در این نوشته سعی خواهیم کرد تمام مطالب مربوط به سیستم شناسایی غلط های املایی و اشتباهات تایپی گوگل را بررسی و چند کاربرد برای آن شناسایی کنیم.
برای درک بهتر الگوریتم شناسایی غلط های املایی و اشتباهات تایپی گوگل، ابتدا باید بدانیم که این سیستم چگونه اشتباهات را به ما نشان میدهد.
گوگل برای نمایش غلط های نوشتاری دو رویکرد دارد که در ادامه به طور کامل بررسی خواهیم نمود.
شناسایی غلط های املایی در باکس جستجوی گوگل
گوگل در صورتی که حین نوشتن احساس کند نوشتار جستجوی شما اشتباه است، در جعبه جستجو یک خط قرمز چین چین، مانند سیستم شناسایی غلط املایی Microsoft Word زیر کلمه اشتباه میکشد و در پایین خطهای قرمز هم نوشتار درست کلمات را به نمایش میگذارد.
نمایش غلط های املایی و اشتباهات تایپی بعد از زدن دکمه جستجو
در صورتی که کاربر غلط املایی و یا اشتباه تایپی در جستجوی خود داشته باشد، گوگل اشتباه را تشخیص داده و املای درست کلمه را به او نشان میدهد.
در این مرحله کاربر میتواند تصمیم بگیرد که املای نوشته خود را اصلاح کند و جستجوی خود را دوباره با املای درست انجام دهد و یا نتایج موجود برای املای غلط را مشاهده کند.
نحوه شناسایی غلط های املایی و اشتباهات تایپی توسط گوگل
گوگل از هیچگونه دستورالعمل استاندارد و یا دستور زبان استانداردی برای شناسایی غلط های املایی و اشتباهات تایپی استفاده نمی کند.
فرآیند شناسایی اشتباهات نوشتاری همه مبتنی بر رفتار کاربران است.
در واقع گوگل با استفاده از کلماتی که در هنگام جستجو در کل وب توسط خزنده هایش و پردازش پرس و جوهای کاربران پیدا می کند ، اشتباهات غلط و احتمالات صحیح آنها را تشخیص می دهد .
الگوریتم شناسایی جستجو با املای غلط
همان طور که در پاراگراف بالا گفتیم گوگل هیچ گونه استانداردی برای شناسایی اشتباهات نوشتاری ندارد، پس به احتمال زیاد از یک الگوریتم پردازش پرس و جو استفاده می کند تا تصمیم بگیرد که آیا کلمه ای که تایپ می کنید به پالایش نیاز دارد یا خیر.
تجربه شخصی من در کار با گوگل نشان میدهد که بندرت یک تایپ اشتباه بتواند ارتباطی درستی با یافته های گوگل داشته باشد، چون این کلمات اشتباه، جستجوی کمی دارند و یا برای اولین بار است که توسط کسی جستجو میشوند، پس بعید است گوگل فهرست خاصی در دیتابیس خود برای آنها داشته باشد.
به عنوان مثال به تصویر زیر توجه کنید:
تصویر بالا نشان میدهد که برنامه ریزی برای یک جستجو زمانی انجام میشود که درخواست ها برای آن جستجو به میزان بالایی وجود داشته باشد.
نحوه پردازش گوگل برای شناسایی اشتباه نوشتاری
یک ثبت اختراع بسیار قدیمی در آمریکا توسط دیوید آر که مربوط به سال ۲۰۰۶ است نشان می دهد که گوگل در درجه اول روی پردازش پرس و جوها تمرکز دارد و بازنگری پرس و جو با استفاده از نمایش داده های بسیار زیاد رتبه بندی شده اند.
در این ثبت اختراع ، رتبه پرس و جو (QR) ارائه شده است که براساس فراوانی پرس و جو (QF) و رضایت کاربر (US) از طریق میزان پرس و جو ها محاسبه می شود.
پس با این حساب فرکانس پرس و جو مساوی است با اینکه چندین بار این پرس و جو دقیق جستجو می شود و رضایت هم کاربر هم از طریق میزان تجدید نظر از پاسخ پیشنهادی تشخیص داده میشود.
این بدان معنی است که اگر QR عدد پایین تری بود گوگل میفهمید که کاربر اشتباه تایپ کرده است.
نحوه پالایش الگوریتم شناسایی اشتباه نوشتاری
اما با این وجود، گوگل باز رویکرد های متفاوتی از خود در مواجه با این اشتباهات نشان میدهد و به دلیل اینکه این الگوریتم را مجهز به هوش مصنوعی کرده میتواند به مرور با جستجوهای بی شمار کاربران، پردازش های فراتر از انتظاری برای اشتباهات تایپی ما داشته باشد که در ادامه ما دو مورد از آنها را بررسی خواهیم کرد.
۱ – پالایش “Did you mean”
وقتی اشتباه تایپ میکنید گوگل از شما میپرسد: “Did you mean” آیا منظور شما این بود؟
این مورد اغلب در مورد غلط های املایی و پرس و جوهایی با بالاترین میزان QR رخ می دهد .
بعضی اوقات گوگل حتی نتایج صحیح را نیز در بالای نتایج جستجو نشان میدهد، حتی اگر شما روی املای پیشنهادی “Did you mean” کلیک نکنید! ?
۲ – پالایش فوری
گاهی اوقات گوگل به هیچ وجه جستجوی اصلی شما را انجام نمیدهد و به جای آن املاء صحیح عبارت را جستجو می کند.
این مورد اغلب در مورد اشتباهات تایپی ریز و پرسوجوهایی با کمترین میزان QR رخ می دهد .
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید گوگل دقیق همان نتایجی را نشان میدهد که در جستجوی صحیح نشان میداد و دلیل آن کمتر بودن میزان QR این پرس و جو است.
دانستن الگوریتم بالا کجا به درد ما می خورد؟
از آنجایی که شعار برنژ «یادگیری خود استفاده کنید» است به همین منظور در انتها چند مثال کاربردی میزنیم تا از الگوریتم بالا در زندگی روزمره نیز استفاده کنیم.
کاربرد اول – در انتخاب نام تجاری (برند)
بارزترین کاربرد این دانش در انتخاب نام تجاری است.
اگر نام منتخب شما دارای رتبه پرس و جو بسیار پایین است ، احتمالاً بهتر است از آن فاصله بگیرید زیرا شکستن آن دشوار خواهد بود.
به عنوان مثال وقتی ما نام سایتمان یعنی «برنژ» را در گوگل جستجو میکنیم، گوگل فعلا آن را یک اشتباه تایپی تشخیص میدهد. ☹️
البته ما نام برنژ را با آگاهی کامل از این موضوع انتخاب کردیم و ایمان داریم به زودی این مشکل را حل خواهیم کرد و شاید هم همین الان که شما این مقاله را میخوانید این مشکل به طور کامل بر طرف شده باشد.
شما هم اگر در انتخاب نام تجاری خود مشکل دارید و یا نام شما هم به عنوان اشتباه نوشتاری شناسایی میشود، پیشنهاد میکنم در دوره سئو و دوره انتخاب نام تجاری آکادمی آنلاین برنژ شرکت کنید تا با دید بهتری تجارت کنید.
کاربرد دوم – در سئو و بازاریابی محتوایی
یکی دیگر از کاربردهای جالب و اما مشکل این موضوع پیدا کردن کلمات کلیدی اشتباه با کیفیت QR کافی که هجی می شوند است چون می توانند به عنوان یک هدف خوب برای یازاریابی محتوای و سئو باشند که در لینک زیر به طور کامل این موضوع را توضیح داده ایم.
آموزش استفاده از کلمات کلیدی غلط املایی و اشتباه تایپی
منابع
برای نمایش نحوه اشتباهات نوشتاری از searchengineland ، برای نحوه نمایش غلط های املایی از internetmarketingninjas ، برای الگورتیم رتبه بندی اشتباهات تایپی از seobythesea و در آخر هم از تجربیات شخصی و مشاوره دوستان استفاده کردیم.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
اتصالات اینترنت ضعیفه